Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν ήθελα η βάφτιση του γιου μου να γίνει θέαμα και κοσμικό γεγονός»

Η βάφτιση του γιου του, Γιώργου έγινε πριν από είκοσι μέρες σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Πέρα από κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου στο Instagram, κανείς δεν το έμαθε και ο Φώτης κατάφερε να κρατήσει αυτό το σημαντικό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Δεν ήθελα να γίνει θέαμα και κοσμικό γεγονός που θα βγει στα περιοδικά. Το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών στην Αγία Τριάδα, στην Εκάλη, και μετά πήγαμε όλοι μαζί στο Shamone και κάναμε ένα πάρτι προς τιμήν του Γιώργου. 

Νονές του μικρού ήταν η Μαρία Μπακοδήμου και η Νικόλ Ράφα, που είναι φίλη μου εδώ και χρόνια». Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σεργουλόπουλο, το απόλαυσε όσο τίποτα άλλο.

 «Ήταν πολύ ήσυχος, κοινωνικός και κοιτούσε όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη του κοινωνική εκδήλωση. Ήρθαν όλοι για εκείνον», λέει στο περιοδικό People. Ο Φώτης είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης. 

Παρ' όλα αυτά, δεν έχει νιώσει ποτέ την πίεση των ανθρώπων και συνάμα την ανάγκη τους να διεισδύσουν στην προσωπική του ζωή. «Όταν από μόνος σου βάζεις κάποια όρια, ο άλλος καταλαβαίνει. 

Δεν έχω δεχτεί ποτέ τέτοιου είδους πίεση. Ίσα ίσα, ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και όταν με βλέπει, έρχεται να μου ευχηθεί για το παιδί. Κακά τα ψέματα, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο διατηρεί μια σχέση με το κοινό του. Δεν μπορεί ούτε να το απαξιώνει, ούτε να αδιαφορεί».