Lindsay Lohan: «Tα έχω με παντρεμένο με παιδιά αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι»!

Το σήριαλ που ακούει στο όνομα Lindsay Lohan δεν έχει τελειωμό μιας και η νεαρή star κάνει τα πάντα, μέσω δηλώσεων για να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της! Μετά λοιπόν τις φήμες ότι ξανακύλησε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά έπειτα από την αποτοξίνωσή της, και μετά την αποκάλυψή της ότι απέβαλε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Σε συνέντευξή της λοιπόν στο περιοδικό KODE αποκάλυψε ότι αυτό τον καιρό δεν είναι μόνη της και μάλιστα βλέπει κάποιον... ιδιαιτέρως πλούσιο: «Ο άντρας που βγαίνω αυτό τον καιρό, μου έστειλε ένα ελικόπτερο μόνο και μόνο επειδή ήθελε να με δει! Αλλά δυστυχώς είναι παντρεμένος με παιδιά», είπε η ατίθαση star η οποία αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει το όνομα του καλού της!

Eκτός όλων των άλλων φυσικά, έγκυρες πηγές, ισχυρίζονται ότι η Lohan δεν ξεπέρασε ποτέ τις εξαρτήσεις της και πως το πρώτο βράδυ του Coachella Festival όλοι την είδαν υπό την επήρρεια ναρκωτικών, ενώ κρατούσε και ένα μπουκαλάκι του νερού γεμάτο βότκα! Ο εκπρόσωπος της star δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση, αλλά οι προβλέψεις για το μέλλον της δεν είναι και οι πιο ευοίωνες!