H σύζυγος του Μπεν Άφλεκ παίρνει 57 αντισυλληπτικά για να μη μείνει έγκυος

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, μετά από τρεις εγκυμοσύνες και ισάριθμα τέκνα, την 7χρονη Βάιολετ, την 4χρονη Σεραφίνα και τον 20 μηνών Σάμουελ, δε θα αντέξει και άλλη εγκυμοσύνη και γι΄αυτό έχει πάρει τα μέτρα της για να εξαφανίσει κάθε πιθανότητα.

Ατάκα της Σπανού: «Η Σωτηροπούλου θα πάει για γυρίσματα... σούβλας»

Ατάκα από τις λίγες «πέταξε» η Ελισάβετ Σπανού για την Τόνια Σωτηροπούλου, με αφορμή τις πληροφορίες που ήθελαν την ηθοποιό να πηγαίνει στις ΗΠΑ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Οι Πειρατές Της Καραϊβικής».

«Η Τόνια θα πάει για γυρίσματα», είπε ο Άκης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πρωινό Mou» και, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε τι γυρίσματα θα είναι αυτά, ακούστηκε Το επικό από το στόμα της Ελισάβετ...

Στέλιος Ρόκκος: Ηταν πρόστυχο και άνανδρο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας

Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή κάτι που είπε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, για το Στέλιο Ρόκκο.

Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε σύμφωνα με «πηγές» του, πως στο κέντρο όπου εμφανίζονται Ρόκκος-Θεοδωρίδου, το πρώτο όνομα είναι ο Στέλιος και όχι η Νατάσα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενόχληση από την πλευρά της τραγουδίστριας, ενώ ο Ρόκκος ούτε λίγο ούτε πολύ, το «παίζει» πρώτο όνομα ΄μετά τη συνεργασία του με Αντώνη Ρέμο.

Παντρεύτηκε κρυφά o Μπερλουσκόνι την 28χρονη σύντροφό του

Στα κρυφά φαίνεται ότι παντρεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουκόνι, την εκλεκτή της καρδιάς του Φραντσέσκα Πασκάλε. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ένα από τα κορίτσια των γνωστών «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι του μεγιστάνα, ο τρίτος γάμος του καβαλιέρε είναι γεγονός.

Ήπιος ο χειμώνας στην Ελλάδα φέτος

Ήπιο χειμώνα χωρίς παρατεταμένες χιονοπτώσεις ή δριμύ ψύχος προβλέπει για την Ευρώπη φέτος η Accuweather.

Τα νέα για τους Έλληνες είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα καθώς τα φαινόμενα θα είναι λιγότερο έντονα από τον περσινό χειμώνα ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα.