Πώς αρέσει στους άνδρες η ευαίσθητη περιοχή των γυναικών;

Σύμφωνα με με μια δημοσκόπηση σε 1000 άντρες, το πιο δημοφιλές look της ευαίσθητης περιοχής είναι το… περιποιημένο (ψαλιδισμένο) και καθαρό. Σχεδόν το 43% απάντησε ότι προτιμά την γυναικεία περιοχή να μην είναι «γυαλί», αλλά να έχει ένα πιο φυσικό look, όπως ας πούμε το μικρό τριγωνάκι.


Μόλις το 17% απάντησε ότι προτιμά το διάσημο brazilian και το 15% είπε ότι του αρέσει το κούρεμα σε σχήμα καρδιάς… Ακόμη πιο κάτω στο 12% βρέθηκε το εντελώς αποτριχωμένο σε στυλ Hollywood, καθώς οι περισσότεροι άντρες είπαν ότι δεν τους αρέσει να μην υπάρχει ούτε μια τρίχα στο αιδοίο.
Ρίχνοντας όμως μια μάτια και στα σχόλια που έγιναν για το θέμα στο διαδίκτυο, παρατηρήσαμε ότι έχει δημιουργηθεί μια μικρή κόντρα ανάμεσα σε όσους και όσες φανατικά υποστηρίζουν το «καραφλό» look και σε όσους λένε ότι αυτό το στυλ δεν ανταποκρίνεται σε εμφάνιση ενήλικης γυναίκας.
Πάντως όπως κι αν έχει οι εταιρίες που βγάζουν αποτριχωτικά προϊόντα καθώς και οι αισθητικοί δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού φαίνεται πως οι άντρες δεν νοσταλγούν καθόλου το εντελώς φυσικό look, ας πούμε της δεκαετίας του ’70.