ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ : Στη Μύκονο με νέα μελαχρινή συνοδό

Στη Μύκονο για διακοπές βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης.
Ο παρουσιαστής έκανε βόλτα χαλαρός και ευδιάθετος στα Ματογιάννια, συνοδευόμενος από μια μελαχρινή καλλονή, η οποία στεκόταν διακριτικά δίπλα του...
Δείτε σκηνές από το βίντεο που κατέγραψε το mykonoslivetv.

Η Kristen Stewart …και πάλι με δύο άντρες στην νέα της ταινία “On the Road”

Δείτε το (video) με τις ακατάλληλες σκηνές
Πριν η προσωπική της ζωή γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η Kristen Stewart συζητήθηκε αρκετά μέσα στη χρονιά λόγω της παρουσίας της στην κινηματογραφική μεταφορά του “On the Road” από τον Walter Salles. Υποδύεται την ατίθαση Marylou η οποία έχει αρκετές τολμηρές σκηνές δίπλα στους Dean (Garrett Hedlund) και Sal (Sam Riley).

Στράτος Τζώρτζογλου: Με νέα εντυπωσιακή συνοδό στα μπουζούκια!

Μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου να είναι προσφάτως χωρισμένος αλλά δεν πτοείται.
Τον ηθοποιό εντόπισε η κάμερα του Star στην πρεμιέρα των Αντύπα-Βανδή-Vegas-Καρλάκη με ξανθιά συνοδό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώ δήλωσε πως είναι πολύ καλά και πως βγήκε να διασκεδάσει δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε για την κοπέλα που τον συνόδευε.
Όσο για εκείνη φρόντισε να είναι διακριτικά δίπλα του χωρίς να δώσει δικαιώματα.

Antonio Banderas: «Μπορείς να ερωτευτείς ξανά την γυναίκα σου»

Ο Antonio Banderas είναι παντρεμένος εδώ και δεκαοκτώ χρόνια κάτι που είναι σπάνιο στο Χόλιγουντ όπου τα διαζύγια έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια των σταρ.

«Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η πρώτη φλόγα ενός έρωτα για πολλούς ανθρώπους είναι πολύ σύντομη, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να κρατήσει μόλις μια εβδομάδα. Αυτή η πρώτη ερωτική έξαψη τελειώνει κάποια στιγμή. Υπάρχουν απλές καθημερινές στιγμές που νιώθεις ότι είσαι στο κατάλληλο μέρος. (…) Μπορείς να ερωτευτείς ξανά την γυναίκα σου.

Η επισκεψιμότητα μας για το μήνα Αύγουστο

Σας ευχαριστούμε και ...συνεχίζουμε