Megan Fox: Επέτειος γάμου στη Χαβάη με εμφανή την εγκυμοσύνη της

Τη... φουσκωμένη κοιλίτσα της έδειξε η Megan Fox φορώντας το λευκό μπικίνι της γιορτάζοντας τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στη Χαβάη. 
"Το έχουν σαν παράδοση σε κάθε τους επέτειο να επιστρέφουν στη Χαβάη και να γιορτάζουν. Αυτή τη χρονιά έχουν και το μωρό στην κοιλιά της Megan με το ζευγάρι να είναι δείχνει ενθουσιασμένο όταν έλεγε την ευχάριστη αυτή είδηση στους φίλους που έχουν εκεί", είπε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο US Weekly. 

Ένας ακόμη λόγος που υποστηρίζουμε Ιταλία στον τελικό του Euro 2012

Βρίσκεται στη λίστα των 100 πιο σέξι γυναικών του κόσμου και το Q Magazine της έδωσε τον τίτλο “Τα Ομορφότερα Πόδια” και είναι η πιο σέξι Ιταλίδα.
Η Claudia Romani είναι κάτοικος Μαϊάμι και αποφάσισε να στηρίξει την Εθνική Ιταλίας στον δύσκολο αγώνα που είχε με τη Γερμανία και έδωσε «έμπνευση» στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές που θέλησαν να… την κάνουν να χαμογελάει από ευχαρίστηση.
Τελικά τα γκολ του Μπαλοτέλι την έκαναν να χοροπηδάει από τη χαρά της και  φροντίζει να μας το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά τη νίκη επί της Γερμανίας, οι Ιταλοί είναι πλέον στον τελικό. Δείτε την και μετά  πείτε μας ποια ομάδα θα στηρίξετε στον αποψινό τελικό του Euro 2012…