Η Samantha Fox στην Θεσσαλονίκη!

Η Samantha Fox βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα δώσει δύο συναυλίες!
Κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε το sex symbol της δεκαετίας του '80, Σαμάνθα Φοξ, η οποία κυκλοφόρησε στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας με μία λιμουζίνα!

Χώρισαν οι δρόμοι της Φανής Χαλκιά και του Πέτρου Κόκκαλη!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε αμέσως μετά το διαζύγιο του επιχειρηματία μέσω κοινής παρέας και αμέσως είχαν καταλάβει ότι είχαν πολλά κοινά. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν σπάνιες.
Μάλιστα η χρυσή Ολυμπιονίκης ήταν ευτυχισμένη και χαρούμενη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Δήμητρα Ματσούκα: Ο γάμος και η μητρότητα δεν υπήρξαν ποτέ επιδίωξή μου

Η φύση της τα έδωσε όλα σε μεγάλο βαθμό, ομορφιά, ερωτισμό, θηλυκότητα, ταλέντο. Η Δήμητρα Ματσούκα έχοντας κάνει μια μεγάλη διαδρομή όχι μόνο στην καριέρα της αλλά κυρίως μέσα της εξομολογείται τις δικιές της αλήθειες:

«Η ψυχική μου διάθεση αυτή την περίοδο θα απεικονιζόταν τέλεια σε καμβά από την Κραυγή του Έντβαρτ Μουνκ».

«Δεν θέτω στόχους, δεν ονειρεύομαι, δεν περιμένω τίποτα. Δεν κάνω προβολές του εαυτού μου στο μέλλον. Ειλικρινά. Ο γάμος και η μητρότητα δεν υπήρξαν ποτέ επιδίωξή μου. Επιπλέον, μου ακούγεται κλισέ αυτό που λένε για τις μοιραίες γυναίκες, ότι δηλαδή οι άντρες θέλουν να είναι μαζί τους αλλά δεν τις παντρεύονται. Άλλωστε, οι περισσότερες μοιραίες του παγκόσμιου σινεμά, απ’ όσο ξέρω έχουν παντρευτεί».