ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: Χρωστά την επιτυχία του στην κατάθλιψη!

Τα τραγούδια τις περισσότερες φόρες μας θυμίζουν κάτι ή κρύβουν κάποια ιστορία. Το ίδιο έχει νιώσει και ο Αντώνης Ρέμος όταν έπαθε κατάθλιψη για ένα τραγούδι.

Ο λόγος για το «Έτσι ξαφνικά» το όποιο ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή και το εισιτήριο σε μια μεγάλη καριέρα.
Το συγκεκριμένο βέβαια κρύβει μια ιδιαίτερη ιστορία, την όποια αποκάλυψε η Γιολάντα Διαμαντή μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Ο τραγουδιστής τότε επρόκειτο να τραγουδήσει το «Τόσα γράμματα» όμως ο Γιάννης Πάριος αποφάσισε να το κρατήσει στο δικό του δίσκο. Αποτέλεσμα ο Ρέμος να πέσει σε κατάθλιψη. 

Το πανάκριβο πάρτι του Johnny Depp για το γιο του και η απουσία της Vanessa Paradis

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε ο εκκεντρικός και πάμπλουτος ηθοποιός, Johnny Depp, για χάρη των γενεθλίων του δεκάχρονου γιου του.

Περίπου 50.000 δολάρια ξόδεψε ο Johnny Depp για να διοργανώσει στο γιο του, Jack, ένα πάρτι γενεθλίων που θα ζήλευε ακόμα και μουσικό φεστιβάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch Weekly".

Ο 48χρονος Johnny κάλεσε τους "φίλους" του, θρύλους της ροκ μουσικής, Marilyn Manson και Aerosmith για ένα live show που άφησε άφωνους τους μικρούς και μεγάλους προσκεκλημένους, που έφταναν τους 500!

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ήταν η απουσία της μαμάς του Jack, και πρώην συντρόφου του Depp, Vanessa Paradis.


Το ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά δεν δικαιολογεί την απουσία της μαμάς από το πάρτι του γιου της. 

Η Sofia Vergara φωτογραφίζεται αποκαλυπτική στο «GQ» του Μεξικού

Η 40χρονη ηθοποιός και μοντέλο Sofia Vergara, φιλοξενείται στις σελίδες του το αντρικό περιοδικό «GQ» του Μεξικού φορώντας ελάχιστα...