Έλληνας τραγουδιστής στο ψυχιατρείο

Τη χειρότερη εξέλιξη επεφύλασσε η ζωή για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90. Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες με το διαζύγιό του, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για την επιθετικότητα που έδειχνε εκείνη την εποχή.

Μετά το διαζύγιό του μάλιστα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και είχε μεταναστεύσει στη Σουηδία, όπου εργαζόταν σε βενζινάδικο. Δυστυχώς όμως μια οικογενειακή τραγωδία τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω.

Και τότε είναι που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο τραγουδιστής άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Μάλιστα επειδή έχει κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες που θα πάρουν το δρόμο τους σε λίγο καιρό και επειδή η οικονομική του κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή προσέφυγαν στην πρώην σύζυγο του τραγουδιστή, μήπως και μπορεί να τον βοηθήσει.

Εκείνη, που μάλλον δεν έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις από το διαζύγιό τους, προτίμησε να του γυρίσει την πλάτη, κρατώντας σκληρή στάση.

Μόνος λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής παλεύει με σκιές και φαντάσματα και προσπαθεί να βγει και πάλι όρθιος μέσα από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο έχει μπει.