Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ...«Στρίπερ»


Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δηλώνει "στρίπερ" για τις ανάγκες ενός ρόλου, αλλά στην πραγματική της ζωή δηλώνει παραδοσιακή.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον σέξι χορό της στην ταινία "Αθάνατη Πραγματικότητα". Αποκάλυψε ότι "στην πραγματικότητα δουλεύουμε ως στρίπερ. Έχει διάφορες ωραίες εκπλήξεις ο ρόλος".
Για τις ανάγκες του ρόλου έχει πάει και σε στριπτιτζάδικο, επομένως ίσως κλέψει κάποιες από τις φιγούρες: "Υποδύομαι τον θεό Έρωτα. Ουσιαστικά, είμαι απροσδιόριστου φύλου, αλλά θα τον δούμε με θηλυκή μορφή. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα είναι από κοινού με την Μαρία Κορινθίου, που υποδύεται τη θεά Αφροδίτη".


Η ίδια δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα, Όπως είπε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly σε μία έξοδό της σε μαγαζί με στρίπερ, ντράπηκε να βάλει χρήματα στο εσώρουχο του χορευτή.

"Δεν είμαι τόσο προχωρημένη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί λίγο, γιατί δεν περίμενα ότι θα έκαναν και ανδρικό στριπτίζ"
Τέλος, η Περιστέρη επιβεβαίωσε στο περιοδικό το χωρισμό της με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.

"Ναι. Έχουμε χωρίσει με τον Γιώργο, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γι΄αυτό. Γενικά, στον έρωτα δεν ξέρω αν είμαι θύμα ή θύτης. Στον έρωτα, δίνομαι ολοκληρωτικά. Ούτως ή άλλως είναι τυφλός. Όταν ερωτεύεσαι, είναι σαν να φοράς παρωπίδες".