Ε. Μελέτη: Η σέξι φωτογράφισή της στο περιοδικό NITRO και το κρυφό τατουάζ!

Η παρουσιάστρια της "Πρωινής Μελέτης" αποκαλύπτεται σε μία σέξι φωτογράφιση και αρετουσάριστη δίνει απαντήσεις σε συνέντευξή της στο περιοδικό NITRO. Εντυπωσιακό το σώμα, αλλά και το... κρυφό τατουάζ της!

Η ίδια λέει: «Σίγουρα μπορώ να γοητεύσω κάποιον αρετουσάριστη, ενδεχομένως όμως και να τον τρομάξω. Όχι από ασχήμια. Όταν δε ρετουσάρεις το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά σου, κάποια στοιχεία που έχεις τρομάζουν τον άλλο. 

Γενικότερα, προτιμώ να παίρνω αυτό που βλέπω και να δίνω αυτό που βλέπουν από το να ζω ειδυλλιακές στιγμές για ένα διάστημα κι όταν πέσουν οι μάσκες να αναρωτιέμαι πού πήγαν αυτοί που ερωτευτήκαμε.

 Είμαι αυτή που είμαι όπως είμαι και όποιος το αντέχει το αντέχει. Το ίδιο και εγώ, θα αντέξω τον άλλον όπως είναι».

Ο Τζον Μάλκοβιτς στην Πάτμο

Στο λιμάνι της Πάτμου κάνει την εμφάνισή του ένα ξύλινο καφέ δικάταρτο εντυπωσιακό σκάφος. Ανάμεσα στους επιβάτες του υπάρχει ένας από τους πιο ιδιαίτερους και ταλαντούχους ηθοποιούς του πλανήτη: ο 58χρονος Τζον Μάλκοβιτς, ο οποίος επέλεξε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στα ελληνικά νησιά, έχοντας μαζί του τη σύζυγό του, τα δυο τους παιδιά και λίγους καλούς φίλους.
Όπως δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτμο, ο ηθοποιός έδειχνε μαγεμένος από τις ομορφιές της, ενώ εξέφρασε την επιθυμία αν επισκεφθεί το μοναστήρι. Ο κορυφαίος ηθοποιός, δεν σταμάτησε να μιλάει για το νέο πάθος του, που δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά αντρικών ρούχων που υπογράφει ο ίδιος με την ονομασία «Technobohemian by John Malkovich».